כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל, כתף של כבש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז, קבב כבש טלה טחון עם זיגוג רימון, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי Raita, ו מתלה כבש עם סלט חם של שעועית מעורבת ועגבניות צלויות איטיות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
בקערה קטנה, מערבבים את המולסה עם הכמון, מיץ לימון, שמן זית ושום. לפזר את הבצל על צלחת תבשיל או פח צלייה עמוק.
מניחים את הכבש על גבי הבצלים.
יוצקים את הזיגוג על הכבש. יש לשטוף את הקערה עם כ 200 מ " ל מים, ואז לשפוך אותו סביב לא על הכבש.
מכסים את הצלחת עם מכסה או פח עם חתיכת נייר גדולה. צולים את הטלה, ללא הפרעה, במשך 3 שעות, ולאחר מכן להסיר את המכסה או לסכל ולהמשיך לצלות במשך 30 דקות כדי לתת את צבע הטלה. כאשר הטלה יש זמן שלה, לשפוך את המיצים, להסיר כמה שיותר שומן ככל האפשר, ואז לשפוך את המיצים בחזרה על הטלה.
ממש לפני ההגשה, בעדינות לזרוק את כל החומרים סלט יחד.
מגישים את הטלה עם הרוטב שלה, את הסלט וכמה לחמים שטוחים מחוממים.