קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון

כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל, כתף של כבש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז, קבב כבש טלה טחון עם זיגוג רימון, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי Raita, ו מתלה כבש עם סלט חם של שעועית מעורבת ועגבניות צלויות איטיות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מערבבים את המולסה עם הכמון, מיץ לימון, שמן זית ושום. לפזר את הבצל על צלחת תבשיל או פח צלייה עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הכבש על גבי הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4
יוצקים את הזיגוג על הכבש. יש לשטוף את הקערה עם כ 200 מ " ל מים, ואז לשפוך אותו סביב לא על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מכסים את הצלחת עם מכסה או פח עם חתיכת נייר גדולה. צולים את הטלה, ללא הפרעה, במשך 3 שעות, ולאחר מכן להסיר את המכסה או לסכל ולהמשיך לצלות במשך 30 דקות כדי לתת את צבע הטלה. כאשר הטלה יש זמן שלה, לשפוך את המיצים, להסיר כמה שיותר שומן ככל האפשר, ואז לשפוך את המיצים בחזרה על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
ממש לפני ההגשה, בעדינות לזרוק את כל החומרים סלט יחד.
7
מגישים את הטלה עם הרוטב שלה, את הסלט וכמה לחמים שטוחים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)