קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

כבש קלוי עם ירקות שורש

כבש קלוי עם ירקות שורש
כבש קלוי עם ירקות שורש לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 727 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ים, מלח גס, סלק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 47 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל טלה עם ירקות שורש, כתף טלה מטוגנת עם ירקות שורש, ו צלעות כתף טלה קלועות עם ירקות שורש.

הוראות

1
אפשר את הרגל של כבש לנוח בטמפרטורת החדר במשך שעה 1 לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הקציפו את השום, הפלפל, פתיתי הפלפל האדום, עלה הדפנה, הרוזמרין, 1/2 כוס שמן זית, חומץ ודבש יחד בקערה קטנה. משפשפים את התערובת על הטלה, ואז מתבלים ב -2 כפות מלח גס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח גסמלח גס
שמן זיתשמן זית
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
דבשדבש
כבשכבש
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מניחים גזר, תפוחי אדמה, סלק, בטטה ולפת בתבנית צלייה גדולה. זורקים עם 2 כפות שמן זית וקורט מלח. מסדרים את רגל הטלה המתובלת על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ירקירק
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
לפתלפת
סלקסלק
מלחמלח
יםים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
צולים את הטלה בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). המשך לצלות עד למידת העשייה הרצויה, כ-90 דקות נוספות לבינוני-נדיר. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 130 מעלות פרנהייט (54 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
הניחו לרגל הטלה על קרש חיתוך, אוהל בנייר אלומיניום, למשך 30 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים את הירקות על מגש הגשה ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום