כדורי בשר בפיציולה
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 36 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. אם יש לך מוצרלה, שאלוט, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. נסו כדורי בשר בפיציולה, פיציולה עגל, ו Haddock Pizzaiola (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס תבנית אפייה עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
במעבד מזון, דופק יחד את שאלוט, עגבניות מיובשות, בזיליקום, מוצרלה גרוסה, פרמזן, רסק עגבניות, פתיתי פלפל אדומים, ומלח. תהליך עד מעורבב.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
מוסיפים את הבשר ואת החזיר, באמצעות כף עץ או ידיים נקיות, מערבבים עד בשילוב טוב. טופס את התערובת לתוך 36 כדורי בשר בגודל שווה (על 1 1/4 כדי 1/2 אינץ ' בקוטר).
הכנס 1 קוביית גבינת מוצרלה מעושנת לתוך מרכז כל קציצה וליצור את הבשר סביבו, לחלוטין סוגר את הגבינה.
במחבת nonstick גדולה, מחממים מחצית השמן על חום בינוני.
מוסיפים חצי מהקציצות ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב על כל הצדדים, על 5 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם השמן הנותרים כדורי בשר.
מניחים את כדורי הבשר השחומים על תבנית אפייה מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות עבור doneness בינוני. מניחים בצד כדי להתקרר מעט, ומגישים עם רוטב מרינרה חם.