ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 36 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. אם יש לך מוצרלה, שאלוט, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. נסו כדורי בשר בפיציולה, פיציולה עגל, ו Haddock Pizzaiola (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס תבנית אפייה עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במעבד מזון, דופק יחד את שאלוט, עגבניות מיובשות, בזיליקום, מוצרלה גרוסה, פרמזן, רסק עגבניות, פתיתי פלפל אדומים, ומלח. תהליך עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים את הבשר ואת החזיר, באמצעות כף עץ או ידיים נקיות, מערבבים עד בשילוב טוב. טופס את התערובת לתוך 36 כדורי בשר בגודל שווה (על 1 1/4 כדי 1/2 אינץ ' בקוטר).
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
הכנס 1 קוביית גבינת מוצרלה מעושנת לתוך מרכז כל קציצה וליצור את הבשר סביבו, לחלוטין סוגר את הגבינה.