קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

כדורי בשר פריכים עם ארטישוק

כדורי בשר פריכים עם ארטישוק
קציצות פריך ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה של מזון ויין דורש ארטישוק, פלפל, קינמון ופטרוזיליה שטוחה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק פריכים, ספגטי ארטישוק ירושלמי עם כדורי בשר הודו, ו קציצות תרד וטבילה ארטישוק-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.

הוראות

1
באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את השלישי העליון ואת הגבעול את כל ארטישוק. הצמד את העלים החיצוניים עם סכין קטנה וחדה, לקצץ את העור הירוק הקשה מכל סביב ארטישוק. לשפשף את הארטישוקים בכל רחבי עם חצאי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים עד למכרז כאשר מנוקבים בתחתית, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולתת מגניב. עם כפית, לגרוף את החונק השעיר. בערך לקצוץ את הארטישוקים, ואז לשים אותם במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. אתה צריך בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה, מערבבים את הארטישוקים עם בשר בקר, בצל ירוק, פטרוזיליה, פירורי לחם, Gruyre, צלפים, tabil, פלפל, קינמון ו -2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 3 כפות של הפפריקה והביצים ומערבבים עם הידיים עד לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
7
טופס תערובת הבשר לתוך 3 תריסר כדורי בשר בגודל כף. צור כל כדור לצורת כדורגל, ואז לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את כדורי הבשר על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חום עמוק, על 12 דקות; להפחית את החום אם כדורי הבשר להתחיל בראונינג מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את כדורי הבשר מגבות נייר לניקוז; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את 1 כפית הנותרים של פפריקה ומבשלים על אש נמוכה עד ריחני, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את העגבניות והנוזל שלהם ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות. מתבלים במלח. כפית את הרוטב על מגש גדול. מניחים את כדורי הבשר על הרוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך