קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות33
ציון בריאות0
מגזין

כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד

כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד
כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 33 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, סודה לשתייה, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כדורי שלג טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול בשוקולד ומקרוני קוקוס טבולים בשוקולד .

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את השוקולד המתוק הגרמני, הקוקוס והפקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מגלגלים ל-3/4 אינץ'. כדורים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים לרשתות לצינון.
7
במיקרוגל ממיסים שוקולד חצי מתוק וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את צמרות העוגיות בתערובת השוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
8
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מפזרים קוקוס קלוי. מצננים במשך שעה או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!