כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד
כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 33 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, סודה לשתייה, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כדורי שלג טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול בשוקולד ומקרוני קוקוס טבולים בשוקולד .
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את השוקולד המתוק הגרמני, הקוקוס והפקאן.
מגלגלים ל-3/4 אינץ'. כדורים.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים.
במיקרוגל ממיסים שוקולד חצי מתוק וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את צמרות העוגיות בתערובת השוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מפזרים קוקוס קלוי. מצננים במשך שעה או עד להתייצבות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!