כובעי סיום לימודים בראוניז
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשקים אוכל אמריקאי. נסו להכין כובעי סיום לימודים בראוניז בבית. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 267 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות . רק מעט אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. לכו לחנות וקנו ליקריץ זעום, ציפוי שוקולד, חצאי קרקרים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו כובעי פטריות ממולאים אלואט® , כובעי פטריות אפויות , וברוניס עוגת גבינה דקים .
הוראות
הכינו את בלילת הבראוניז לפי הוראות האריזה לקבלת בראוניז דמויי עוגה. מלאו תבניות מאפינס מיניאטוריות מרופדות בנייר עד שני שלישים.
אופים ב-175 מעלות צלזיוס במשך 21-24 דקות. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשת צינון מלא (מסירים את נייר האפייה בזמן שהקאפקייקס עדיין חמים).
פורסים כל קאפקייק בעובי 3 מ"מ מהחלק העליון שלו כדי ליישר אותו. הופכים את הקאפקייקס; מצמידים לכל אחד מהם עוגייה עם מעט ציפוי. לקבלת ציצית, מניחים חתיכת ליקריץ וסוכרייה מעל כל עוגייה, ומצמידים עם ציפוי.
הניחו לעמוד עד להתייצבות.