כוכבים ברי טארטס
כוכבים ברי טארטס הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 577 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו קמח, אגוזי פקאן, פטל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 40%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אוכמניות משובצת כוכבים, כוכב משובץ חגיגה ציצים, ו כוכב משובץ עוגת שוקולד.
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, פקאן, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד האגוזים הם הקרקע דק.
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מזלפים 6 כפות מי קרח ודופקים עד שהבצק מתאחד. הופכים על פיסת ניילון נצמד ויוצרים לדיסק; עוטפים ומכניסים למקרר עד ליציבות, בערך 1 שעה.
קמח קלות דף נייר קלף גדול.
מרדדים את הבצק על הקלף למלבן בגודל 9 על 13 אינץ'. חתוך למלבן בגודל 8 על 12 אינץ ' (שמור את השאריות).
חותכים לשמונה מלבנים בגודל 3 על 4 אינץ'. הפרד מעט את החלקים על הקלף, ואז השתמש באצבעותיך כדי לכווץ את הקצוות. החלק את הקלף על תבנית עם נייר אפייה.
מרדדים את השאריות לעובי 1/4 אינץ'.
גזרו 8 כוכבים בעזרת חותך עוגיות קטן בצורת כוכב מקומח; מסדרים על תבנית האפייה סביב הקרום. מכניסים למקרר ליציבות, כ -20 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט חורים חורים בקרום עם מזלג.
מברישים את הכוכבים ואת שולי הקרום בביצה הטרופה.
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות; מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
שלבו את החלב, 1/3 כוס הסוכר המגורר והווניל בסיר והביאו לרתיחה על אש בינונית.
הקציפו בקערה 1/2 כוס חלב חמאה, החלמונים, עמילן התירס ושאר 1/3 כוס הסוכר. שופכים לאט את תערובת החלב החם לתערובת הביצים תוך הקצפה מתמדת.
יוצקים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים, תוך הקצפה, עד שהיא סמיכה ומבעבעת, כ -3 דקות.
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה את 3 כפות החמאה הנותרות.
הניחו ניילון נצמד על פני השטח והכניסו למקרר 45 דקות.
מעבירים בזהירות את הקרום לפלטה.
מורחים את קרם המאפה על הקרום, ואז מעליו את הגרגרים. למעלה כל טארט עם כוכב. אבק עם סוכר קונדיטורים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "