כוס פירות מימוזה עם סוכר סדוק
כוס פירות מימוזה עם סוכר סדוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 140 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמפניה, ציפוי מוקצף, קערות חרוט וופל מסחרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, סלט פירות מימוזה, ו עוגיות סוכר סדוקות עם ציפוי קרם חמאה וניל.
הוראות
מערבבים 1/4 כוס סוכר ומים בסיר קטן, ומבשלים על חום בינוני עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום. הטיית גיליון אפייה כדי להפיץ תערובת לעובי 1/4 אינץ'. מגניב לחלוטין; לשבור לחתיכות קטנות.
שלב ענבים והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק בעדינות.
שלב שמפניה, מיץ תפוזים להתרכז, ו 2 כפות סוכר; מערבבים היטב.
יוצקים על תערובת פירות; לזרוק בעדינות. מכסים ומקררים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
תערובת פירות כפית לתוך קערות חרוט וופל; בובה כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי.