קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

כוסברה-רוסטביף מאובק

כוסברה-רוסטביף מאובק
רוסטביף מאובק כוסברה הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. גשו לסופר וקנו עין בקר של צלי עגול, מלח כשר ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כוסברה צלי חזיר, כוסברה-מצופה בצלי צלעות, ו סלמון צלוי עם כוסברה קוסקוס.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את הצלי עם 1 כף שמן זית. בקערה קטנה, לשלב את זרעי כוסברה הקרקע ופפריקה עם 2 כפיות מלח כשר 1 כפית פלפל. שפשפי את תערובת התבלינים על כל הצלי.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
במחבת צלייה בינונית, מחממים את שארית 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיף את הצלי וחום אותו היטב על כל הצדדים על חום מתון, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות. הפעל את הצד השמן הצלי למעלה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הבשר במשך 35 דקות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בקצה הדק רושמים 120 לבשר בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
הגדר את מחבת הצלייה על הכיריים על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים את הקמח ומבשלים 2 דקות, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את המניה ומרתיחים, מקציפים, עד שהרוטב התעבה, 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הצלי 1/4 אינץ עבה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות