קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

כוסברה-רוסטביף מאובק

כוסברה-רוסטביף מאובק
רוסטביף מאובק כוסברה הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. גשו לסופר וקנו עין בקר של צלי עגול, מלח כשר ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כוסברה צלי חזיר, כוסברה-מצופה בצלי צלעות, ו סלמון צלוי עם כוסברה קוסקוס.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף את הצלי עם 1 כף שמן זית. בקערה קטנה, לשלב את זרעי כוסברה הקרקע ופפריקה עם 2 כפיות מלח כשר 1 כפית פלפל. שפשפי את תערובת התבלינים על כל הצלי.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
במחבת צלייה בינונית, מחממים את שארית 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיף את הצלי וחום אותו היטב על כל הצדדים על חום מתון, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות. הפעל את הצד השמן הצלי למעלה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הבשר במשך 35 דקות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בקצה הדק רושמים 120 לבשר בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
הגדר את מחבת הצלייה על הכיריים על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים את הקמח ומבשלים 2 דקות, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים את המניה ומרתיחים, מקציפים, עד שהרוטב התעבה, 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הצלי 1/4 אינץ עבה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן