כוסות בשר ותפוחי אדמה בסגנון יווני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון יווני בשר רועה וכוסות תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, עלי אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת רועה בסגנון משפחתי יווני, כיכרות בשר בסגנון יווני מיני עם סלט ארוגולה, ו פשטידת רועי קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, פירורי לחם, שום, אורגנו, 1/2 כפית מלח וביצה; לערבב היטב. מחלקים את התערובת באופן שווה ל 8 כוסות מאפין ungreased. טפיחה בתחתית ולמעלה הצדדים של כל כוס כדי ליצור קרום.
בסיר בינוני, להכין תפוחי אדמה לפי ההוראות על החבילה באמצעות מים, חלב, מרגרינה ומלח.
מוסיפים גבינת פטה; מערבבים בעדינות לערבב. ממלאים כוסות מצופה בשר בתערובת תפוחי אדמה.
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור מתחת למחבת מאפין במקרה של גלישה.
אופים ב 375 ° F. במשך 15 עד 20 דקות או עד בשר מבושל היטב.
הסר כוסות מחבת; מניחים על צלחות הגשה בודדות.
מפזרים זיתים, עגבניות ובצל.