כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית
גשו לסופר וקנו שוקו צ' יפס, סוכר, קיצור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: גלידת חמאת בוטנים תוצרת בית עם גביעי חמאת בוטנים, כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית, ו כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית.
הוראות
בסיר 1 ליטר לשלב שבבי שוקולד וקיצור. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק (3 עד 5 דקות).
שחרר כוס נייר העליון מחסנית, אבל להשאיר בערימה ליציבות גדולה יותר בעת היותו מצופה. עם מברשת צבע קטנה, מעיל בתוך כוס העליון באופן שווה עם כ 1 כפית שוקולד נמס בערך 1/8 אינץ ' עובי, להביא ציפוי כמעט לחלק העליון של כוס, אבל לא מעבר לקצה. חזור על עד 30 כוסות מצופים; מקררים כוסות.
בסיר 2 ליטר לשלב חמאה או מרגרינה וחמאת בוטנים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נמס (4 עד 6 דקות). מערבבים את הסוכר של ממתקים ופירורי קרקר גרהם. לחץ על 1/2 כף מילוי לתוך כל כוס שוקולד.
כפית על 1/2 כפית שוקולד נמס על גבי מילוי; להפיץ לכסות. להקפיא עד המשרד (כ 2 שעות) בזהירות לקלף כוסות נייר. חנות בקירור.