כוסות חסה עם טופו ובשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. אם יש לך בשר טחון, שמן canolan, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספלי חסה בזיליקום תאילנדי, לימון חריף וטופו Herbed בכוסות חסה, ו בשר בקר אסייתי בכוסות חסה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה, להקציף יחד רוטב צ ' ילי שום, שמן שומשום, רוטב סויה, רוטב הויסין, חומץ ושרי.
מרכיבים שתצטרך
3
פורסים את הטופו ללוחות עבים 1/2 אינץ ' ומניחים את הפרוסות על גבי מגבות נייר. השתמש יותר מגבות נייר כדי ללטף את הטופו בחוזקה על מנת להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר. זה צריך לקחת בערך 2 דקות ולהשתמש על 3 מגבות נייר. טופו מיובש דק לטחון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה במיוחד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ואת הלבנים בצל ירוק ומבשלים עד לבן בצל ירוק ג' ינג ' ר הוא ריחני, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בשר טחון וטופו ומבשלים, ערבוב, עד בשר אטום ופשוט מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף רוטב שמור. להפחית את החום לרתיחה ולבשל, ערבוב, 3 עד 4 דקות נוספות.