קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסות מק וגבינה פריכים

כוסות מק וגבינה פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מק פריך וכוסות גבינה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 368 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כוסות מק וגבינה דרום מערב, גבינת פרמזן פריך וכוסות רוזמרין עם תרד וסלט תות, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר 6-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
עבור מחית סקווש butternut: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מורחים את הדלעת על תבנית אפייה ומפזרים שמן, מלח ופלפל. צלי עד מכרז, 25 דקות; לאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
העברה למעבד מזון ודופק עד חלקה. למדוד 1 1/2 מחית כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
עבור מק וגבינה: לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פסטהפסטה
7
מסננים, שומרים 1 כוס של מי הפסטה ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
10
להקציף בחלב ומבשלים עד מעובה; מוסיפים את אבקת הבצל, מלח, חרדל טחון קאיין. מערבבים את צ ' דר, פקורינו ו 1 1/2 כוסות מחית סקווש ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
אבקת בצלאבקת בצל
פקורינופקורינו
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גבינהגבינה
סקוושסקווש
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
יוצקים את רוטב הגבינה לתוך הפסטה סחוטה ומערבבים היטב. לאט לשלב את מי פסטה שמורות, ערבוב היטב, באמצעות כ 3/4 כוס בהתאם creaminess הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
מיםמים
פסטהפסטה
12
לרסס 12 ראמקינס 6 אונקיה עם ספריי בישול nonstick; למלא עם כ 3/4 כוס תערובת הפסטה ומניח על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד הלחם הוא פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים חלק מהתערובת על כל חלק של פסטה; לטפטף כל מנה עם כפית של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן קנולהשמן קנולה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
3
אופים עד הקרום הופך זהוב ופריך, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה