כוסות מק וגבינה פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מק פריך וכוסות גבינה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 368 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כוסות מק וגבינה דרום מערב, גבינת פרמזן פריך וכוסות רוזמרין עם תרד וסלט תות, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שנים עשר 6-אונקיה ramekins
עבור מחית סקווש butternut: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את הדלעת על תבנית אפייה ומפזרים שמן, מלח ופלפל. צלי עד מכרז, 25 דקות; לאפשר להתקרר מעט.
העברה למעבד מזון ודופק עד חלקה. למדוד 1 1/2 מחית כוסות.
עבור מק וגבינה: לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים, שומרים 1 כוס של מי הפסטה ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
להקציף בחלב ומבשלים עד מעובה; מוסיפים את אבקת הבצל, מלח, חרדל טחון קאיין. מערבבים את צ ' דר, פקורינו ו 1 1/2 כוסות מחית סקווש ומבשלים עד הגבינה נמסה.
יוצקים את רוטב הגבינה לתוך הפסטה סחוטה ומערבבים היטב. לאט לשלב את מי פסטה שמורות, ערבוב היטב, באמצעות כ 3/4 כוס בהתאם creaminess הרצוי.
לרסס 12 ראמקינס 6 אונקיה עם ספריי בישול nonstick; למלא עם כ 3/4 כוס תערובת הפסטה ומניח על תבנית אפייה גדולה.
שים את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד הלחם הוא פירורים עדינים.
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים חלק מהתערובת על כל חלק של פסטה; לטפטף כל מנה עם כפית של שמן קנולה.
אופים עד הקרום הופך זהוב ופריך, 12 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.