קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסות פילו

כוסות פילו
כוסות פילו יכולות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. נסו ברי כוסות פילו, כוסות פילו בייקון, ו כוסות פילו שוקולד אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים סדין של פילו על קרש חיתוך גדול (הקפד לכסות את יריעות פילו הנותרים עם מגבת נייר לחה מעט או לעטוף פלסטיק) ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת. מסדרים גיליון נוסף על גבי הגיליון הראשון וחוזר חלילה, חמאה לסירוגין ופילו, עד שיש 6 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת את השכבה העליונה עם חמאה.באמצעות סכין חדה, לחתוך את פילו לתוך 12 כ ריבועים 4 על 4 אינץ'. Fit 1 מרובע נוח לתוך כל באר של מחבת מאפין 12 היטב, בעדינות לחיצה על פילו לתוך החלק התחתון במעלה הצדדים של כל באר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
אופים עד הבצק הוא משחי קל ופריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו להתקרר על מתלה תיל. כאשר הכוסות קרירות, להסיר אותם מהמחבת ולהניח בצד. הכוסות יכולות להיות מאוחסנות בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות