כוסות פיצה של פטריות פורטובלו
כוסות פיצה פטריות פורטובלו יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן והראשוני שחיפשתם. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 193 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.68 למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 168 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון ים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו פפרוני, תערובת גבינה, תיבול ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50%. מתכונים דומים: פיצת פטריות פורטובלו אולטימטיבית, פיצה דלעת ספגטי ופיצה פטריות פורטובלו, ופיצה פורטובלו פטריות בסגנון מקסיקני.
הוראות
הסר והשליך גבעולים וזימים מהפטריות; מברשת מכסים עם שמן.
הנח צדדים מעוגלים כלפי מטה על 15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 5 דקות.
בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את רוטב הפיצה, הפפרוני, הפלפל הירוק ו-1-1/4 כפיות תיבול איטלקי; כפית על פטריות.
מפזרים גבינה ושאר התיבול האיטלקי.
אופים 8-12 דקות או עד שהפטריות רכות והגבינה מבעבעת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Blanchard Perez Cava Brut. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם של יובש, בועות ופירות כדי להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה מצוינת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה