קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

כוסות קינוח של ליל כל הקדושים שמחים

כוסות קינוח של ליל כל הקדושים שמחים
This gluten free and dairy free recipe serves 15. One portion of this dish contains around 2g of protein, 2g of fat, and a total of 119 calories. A mixture of cool whip whipped topping, jell-o grape flavor gelatin, water, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Halloween. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours and 15 minutes.

הוראות

1
Add 1-1/4 cups boiling water to orange gelatin mixes in medium bowl; stir 2 min. until completely dissolved.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Pour into 8-inch square pan sprayed with cooking spray. Repeat with remaining boiling water and grape gelatin mixes. Refrigerate 3 hours or until firm.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ענביםענבים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
Meanwhile, melt chocolate as directed on package; cool slightly.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
Pour into small resealable plastic bag; seal bag.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
Cut small piece off one bottom corner of bag; use to squeeze chocolate onto waxed-paper covered baking sheets to make 12 spider webs or other Halloween shapes. Refrigerate until chocolate is firm.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
Cut gelatin in each pan into 1/2-inch cubes.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
Layer orange gelatin cubes, half the COOL WHIP and grape gelatin cubes in 12 (6-oz.) plastic cups. Refrigerate until ready to serve.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ענביםענבים
8
Top parfaits with remaining COOL WHIP and chocolate decorations just before serving.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת