קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם טופו משי, תמצית vanillan, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון, מוס שוקולד מנוון, ו עוגת מוס שוקולד Decadent.

הוראות

1
לפוצץ 8-10 בלונים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס עם קיצור במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.בלון לטבול לתוך שוקולד נמס, ציפוי על 1/3 של הבלון.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
תן עודף שוקולד לטפטף. חזור על שלב זה פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
מניחים את הקצה הטבול של הבלון על נייר הקלף. חזור עם שאר הבלונים.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4
מניחים גיליון אפייה עם בלונים טבולים במקרר להגדיר (כ -30 דקות).ברגע שהבלונים נקבעים, לשחרר אוויר מבלונים: לצבוט את הבלון ממש מתחת לקשר ולחתוך חור קטן על פני השטח בין אצבעות קשר. לשחרר את האוויר בהדרגה. היזהר שלא לשחרר את האוויר מהר מדי או הקערות עשויות לשבור. בזהירות לקלף את הבלונים מנופחים מקערות השוקולד. תיקון כל חורים עם השוקולד שנותר במידת הצורך. החזירו את קערות השוקולד למקרר.באמצעות מערבל יד, בלנדר, או מעבד מזון, למזג טופו עד חלקה. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים סירופ אורז חום לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ אורז חוםסירופ אורז חום
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6
מערבבים עד בשילוב. שוקולד צריך "לתפוס" ולמשוך מן הצדדים של הקערה, כמעט להרכיב כדור.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את תערובת השוקולד לטופו. להתמזג עד חלק וקרם. לאחר מכן, לערבב וניל.צ ' יל במקרר עד שנקבע (לפחות 2 שעות).מלא כל קערה עם כ 4 כפות מוס לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מקשטים עם פירות טריים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ג ' ויס כרמים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ג ' ויס כרמים אלברינו
ג ' ויס כרמים אלברינו
Albariño בסגנון ספרדי מרענן וחזק עם ארומטיקה heighten וחומציות עסיסית. פריך ומרענן עם תפוח ירוק טרט, אפרסק לבן ופירות הדר פיקנטי, יחד עם לחמניות רטובות, בור משמש ופה מלוחים השקיה מה שהופך את לגישת הקיץ נהדר.