קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם טופו משי, תמצית vanillan, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון, מוס שוקולד מנוון, ו עוגת מוס שוקולד Decadent.

הוראות

1
לפוצץ 8-10 בלונים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס עם קיצור במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.בלון לטבול לתוך שוקולד נמס, ציפוי על 1/3 של הבלון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
תן עודף שוקולד לטפטף. חזור על שלב זה פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מניחים את הקצה הטבול של הבלון על נייר הקלף. חזור עם שאר הבלונים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים גיליון אפייה עם בלונים טבולים במקרר להגדיר (כ -30 דקות).ברגע שהבלונים נקבעים, לשחרר אוויר מבלונים: לצבוט את הבלון ממש מתחת לקשר ולחתוך חור קטן על פני השטח בין אצבעות קשר. לשחרר את האוויר בהדרגה. היזהר שלא לשחרר את האוויר מהר מדי או הקערות עשויות לשבור. בזהירות לקלף את הבלונים מנופחים מקערות השוקולד. תיקון כל חורים עם השוקולד שנותר במידת הצורך. החזירו את קערות השוקולד למקרר.באמצעות מערבל יד, בלנדר, או מעבד מזון, למזג טופו עד חלקה. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים סירופ אורז חום לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ אורז חוםסירופ אורז חום
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מערבבים עד בשילוב. שוקולד צריך "לתפוס" ולמשוך מן הצדדים של הקערה, כמעט להרכיב כדור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את תערובת השוקולד לטופו. להתמזג עד חלק וקרם. לאחר מכן, לערבב וניל.צ ' יל במקרר עד שנקבע (לפחות 2 שעות).מלא כל קערה עם כ 4 כפות מוס לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקשטים עם פירות טריים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ג ' ויס כרמים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ג ' ויס כרמים אלברינו
ג ' ויס כרמים אלברינו
Albariño בסגנון ספרדי מרענן וחזק עם ארומטיקה heighten וחומציות עסיסית. פריך ומרענן עם תפוח ירוק טרט, אפרסק לבן ופירות הדר פיקנטי, יחד עם לחמניות רטובות, בור משמש ופה מלוחים השקיה מה שהופך את לגישת הקיץ נהדר.