כופתאות Edamame מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות Edamame מטוגנות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, זנגביל, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו כופתאות Edamame, כופתאות Edamame, ו כופתאות Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן להוסיף edamame למים רותחים מלוחים. לבשל במשך 1 דקה.
מסננים edamame ולהפעיל תחת מים קרים כדי לקרר אותם מעט ולהוסיף אותם למעבד מזון. באמצעות גרגר microplane זנגביל ולהוסיף למעבד מזון יחד עם אבקת ווסאבי, מיץ לימון, מלח, שמן שומשום בצל ירוק. תהליך עד צורות עקביות עבה.
עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כפית על תערובת edamame 1 כפית במרכז כל עטיפה. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לקפל פינות מנוגדות כדי ליצור משולש, צובט נקודות לאטום. במחבת הוכחה חום להוסיף על 2 אינץ ' שמן וחום. כאשר שמן חם להוסיף כופתאות ומטגנים עד חום זהוב על 10 דקות. מטגנים בקבוצות, מוודאים שהם לא נוגעים בשמן, כדי שהם לא יידבקו.
הסר עם כפית מחוררת או עכביש ומניח על מגבות נייר לספוג את השמן.
מגישים חם על מגש עם רוטב סויה.