תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות Edamame מטוגנות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, זנגביל, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו כופתאות Edamame, כופתאות Edamame, ו כופתאות Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן להוסיף edamame למים רותחים מלוחים. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים edamame ולהפעיל תחת מים קרים כדי לקרר אותם מעט ולהוסיף אותם למעבד מזון. באמצעות גרגר microplane זנגביל ולהוסיף למעבד מזון יחד עם אבקת ווסאבי, מיץ לימון, מלח, שמן שומשום בצל ירוק. תהליך עד צורות עקביות עבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאבי
1 שאלוט, מגורר או טחון
כוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מיקרו-מטוס
3
עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כפית על תערובת edamame 1 כפית במרכז כל עטיפה. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לקפל פינות מנוגדות כדי ליצור משולש, צובט נקודות לאטום. במחבת הוכחה חום להוסיף על 2 אינץ ' שמן וחום. כאשר שמן חם להוסיף כופתאות ומטגנים עד חום זהוב על 10 דקות. מטגנים בקבוצות, מוודאים שהם לא נוגעים בשמן, כדי שהם לא יידבקו.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר עם כפית מחוררת או עכביש ומניח על מגבות נייר לספוג את השמן.