כופתאות ארוגולה פרמזן
כופתאות ארוגולה פרמזן עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 257 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מוצרלה, בן יום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו כופתאות עשב עוף ופרמזן, מרק ירקות עם כופתאות פרמזן, ו תבשיל שוקי בקר עם כופתאות פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית. כשהוא מנצנץ מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך וזהוב, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והסוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד להסמכה קלה כ -10 דקות. טועמים, מתאימים תיבול, במידת הצורך, ומניחים בצד.
לכופתאות: הביאו סיר בינוני של מים מומלחים בכבדות לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הארוגולה ומבליחים, בערך 30 שניות.
מוציאים ארוגולה בעזרת כף מחוררת, מסננים וסוחטים כמה שיותר לחות. קוצצים דק ומניחים בצד. מחזירים את הסיר לתנור, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
מערבבים את החלב והביצים בקערה גדולה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הלחם ומערבבים עד שהוא ספוג. מערבבים פנימה את הארוגולה הקצוצה ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט המוצרלה, ומערבבים עד לאיחוד אחיד בלבד.
מעצבים את הבצק לכופתאות בגודל כף (כדאי שיהיו לכם כ-30). זרוק כ -10 כופתאות למים המבעבעים ובשל עד שהן צפות אל פני השטח ומבושלות, כ -5 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת למסננת וחוזרים על עצמם עם בצק הכופתאות שנותר.
לאחר שכל הכופתאות מבושלות, מעבירים לכלי הגשה בטוח לתנור, כף את רוטב העגבניות מעל ומכסה במוצרלה. צולים עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.