קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

כופתאות ארוגולה פרמזן

כופתאות ארוגולה פרמזן
כופתאות ארוגולה פרמזן עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 257 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מוצרלה, בן יום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו כופתאות עשב עוף ופרמזן, מרק ירקות עם כופתאות פרמזן, ו תבשיל שוקי בקר עם כופתאות פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית. כשהוא מנצנץ מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך וזהוב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את העגבניות והסוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד להסמכה קלה כ -10 דקות. טועמים, מתאימים תיבול, במידת הצורך, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
לכופתאות: הביאו סיר בינוני של מים מומלחים בכבדות לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הארוגולה ומבליחים, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
5
מוציאים ארוגולה בעזרת כף מחוררת, מסננים וסוחטים כמה שיותר לחות. קוצצים דק ומניחים בצד. מחזירים את הסיר לתנור, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מערבבים את החלב והביצים בקערה גדולה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את הלחם ומערבבים עד שהוא ספוג. מערבבים פנימה את הארוגולה הקצוצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
מוסיפים את שאר החומרים, למעט המוצרלה, ומערבבים עד לאיחוד אחיד בלבד.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
9
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
מעצבים את הבצק לכופתאות בגודל כף (כדאי שיהיו לכם כ-30). זרוק כ -10 כופתאות למים המבעבעים ובשל עד שהן צפות אל פני השטח ומבושלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
מוציאים בעזרת כף מחוררת למסננת וחוזרים על עצמם עם בצק הכופתאות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
לאחר שכל הכופתאות מבושלות, מעבירים לכלי הגשה בטוח לתנור, כף את רוטב העגבניות מעל ומכסה במוצרלה. צולים עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
13
מגישים מיד.