כנפי עוף באפלו אני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וידידותי לפודמפה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, כנפי עוף באפלו אני יכול להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכלמתכונים דורשים חמאה, כנפי עוף, חומץ מזוקק ומלח ופלפל. זה עובד גם זול הור ד ' אובר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 278 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה או בטיגון עמוק ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). כנפי עוף בשמן עמוק בשמן עד לסיום, כ -10 דקות.
מוציאים את העוף מהמחבת או מהטיגון העמוק ומסננים על מגבות נייר.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה. מערבבים פנימה את הרוטב, החומץ והפלפל החריף. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים עוף מבושל לרוטב ומערבבים על אש נמוכה לציפוי. ככל שהכנפיים מתבשלות יותר ברוטב, כך הן יהיו חמות יותר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לכנפי באפלו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנרד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה