כופתאות התפוחים של סבתא
כופתאות התפוחים של סבתא יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם לחמניות סהר, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: כופתאות תפוחי האדמה של סבתא, עוגת התפוחים של סבתא, ו עוגת התפוחים של סבתא שלי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לעטוף כל חתיכת תפוח בסהר אחד רול.
מניחים את צד התפר בתבנית אפייה 8x8 ומפזרים קינמון.
בסיר בינוני, מערבבים חמאה, סוכר ומיץ תפוזים; מביאים לרתיחה.
אופים במשך 30 דקות, או עד מאפה זהוב ותפוחים רכים. רוטב כפית על לחמניות בעת ההגשה.