קנליני ומרק פנה
קנליני ומרק פנה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בצל, אורגנו, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פנה עם שעועית קנליני ואנשובי, פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, ו מרק קנליני מוקצף.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, לשבור בשר לחתיכות עם כף.
מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים מרק, רוטב עגבניות, יין, אורגנו, פסטה ו-2 כוסות מים. ערבוב לעתים קרובות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד פסטה הוא רק רך לנשוך, על 10 דקות.
יש לשטוף, לנקז, לחתוך בגסות ארוגולה.
מוסיפים ארוגולה ושעועית לתערובת פסטה. מערבבים מדי פעם עד המרק רותח, על 3 דקות.
מצקת לתוך קערות ולהוסיף גבינה ופלפל לפי הטעם.