כופתאות מרק שנחאי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 75 מנות. עם 67 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ג'ינג'ר רצועות בגודל matchstick, כנפי עוף, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו כופתאות מרק שנחאי, כופתאות מרק שנחאי (שיאו לונג באו), ו מרק פירות בשנחאי קר עם טפיוקה פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מלאי את המזווה שלך
מרכיבים שתצטרך
מלאי
2
חפש את החומרים ואת האספקה המוצגים כאן בשוק אסיה או באינטרנט ב adrianascaravan.com: בשר חזיר מעושן בסגנון סיני (או להשתמש בירך Smithfield), פטריות שיטאקי מיובשות, Shaoxing (גם מאוית Shao Hsing) יין, חומץ שחור, עטיפות כופתאות (לא להשתמש עטיפות wonton; הם רזים מדי), וערכות אדים במבוק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשות
עטיפות כופתאות
עטיפות Wonton
חומץ שחור
חזיר מעושן
יין
חם
3
תכין את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
4
שלב 10 כוסות מים וכל מרכיבי המרק הנותרים למעט ג ' לטין בסיר גדול. מביאים לרתיחה, כפית את כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד חתיכות עוף הם רכים מאוד ומתחילים להתפרק, הוספת מים נוספים על ידי כוס מלאה במידת הצורך כדי לשמור על העוף שקוע, על 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
עוף שלם
ג ' לטין
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מתח וצינה
6
מרק זן; להשליך מוצקים. החזר מרק לאותו סיר. להרתיח עד מופחת 2 כוסות, על 35 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
יוצקים 3 כפות מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מערבבים 1 כוס חומץ שחור, 6 כפות רוטב סויה, ו 2 כפות רצועות זנגביל טרי בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שחור
ג ' ינג ' ר טרי
רוטב סויה
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
הפוך את המילוי
14
מערבבים את כל החומרים מילוי בקערה גדולה ומערבבים עם מזלג רק עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
חותכים אספיק לקוביות 1/3 אינץ'.
16
מוסיפים אספיק לתערובת חזיר; מערבבים בעדינות עם כף עץ רק עד משולב. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
17
להרכיב את הכופתאות
18
קו 2 גליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
19
מניחים עטיפת כופתה 1 על משטח עבודה. כפית 1 מאוד נדיב כפית מילוי על מרכז עטיפה, כולל לפחות 2 או 3 קוביות מקפא.
20
קפלי את העטיפה
21
מברשת קלה קצוות של עטיפת כופתה עם מים. להביא 1 בפינה של עטיפה סביב מילוי, ואז קפלים הנותרים הקצוות של עטיפה במרווחים קבועים בכל רחבי מילוי עד מילוי סגור עטיפה טפסים צורה כמו צרור עם פתיחה קטנה בראש.
מרכיבים שתצטרך
מים
22
סובב את החלק העליון
23
לאסוף קצוות העליונים של עטיפה יחד טוויסט בחלק העליון כדי לצרף מילוי.
24
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. האם קדימה ניתן בקירור, מכוסה, במשך 1 יום, או קפוא בשכבה אחת במיכלים מכוסים במשך 2 שבועות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
25
הכן את ספינת הקיטור
26
קו כל שכבה של סלסילת במבוק עם עלי כרוב; מקום מעל ווק מלא במים מספיק כדי להגיע ממש מתחת לתחתית סל ספינת הבמבוק. (או מתלה ספינת מתכת קו עם עלי כרוב ולהגדיר מעל מים בסיר גדול.)
מרכיבים שתצטרך
כרוב
מים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
סיר
ווק
27
מניחים כופתאות על כרוב, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
28
קיטור הכופתאות
29
מביאים מים לרתיחה. כיסוי; קיטור עד מבושל דרך, הוספת מים יותר לווק אם התאדה מהר מדי, על 12 דקות עבור כופתאות טריות ו 15 דקות עבור קפוא.