כופתאות צמחוניות ריחניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כופתאות צמחוניות ריחניות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 472 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עורות גיוזה, ג'ינג'ר, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: כופתאות צמחוניות, צמחוני סוי גאו "כופתאות מים", ו צ'יק ' ן צמחוני וכופתאות.
הוראות
ראשית לעטוף את לוחות טופו במגבות נייר או מגבת כותנה, ומניחים משקל כבד כגון מחבת ברזל יצוק על גבי.
בואו לעמוד במשך 30 דקות כדי ללחוץ את המים העודפים, ולאחר מכן, באמצעות מזלג, מועך את הטופו עד חלקה בקערה גדולה.
שנית לגרוס את כובעי פטריות שחורות ביד או לרכך אותם במעבד מזון מצויד להב פלדה. כתם את ערמוני המים יבש עם מגבות נייר וקוצצים דק ביד או במעבד המזון.
שים את טופו, פטריות שחורות, ערמוני מים, גזר, ותבלינים בקערה. מערבבים במרץ עם כף או הידיים שלך לערבב היטב.
מוסיפים את חלמונים ביצה 2 כפות קורנפלור, ומערבבים עד חלקה ודביקה.
מפזרים כף נוספת של עמילן תירס אם המילוי רופף מדי.
מניחים כף של המילוי במרכז כל עור הכופתה ולהרטיב את הקצה עם אצבע טבולה במים או ביצה מוכה. מקפלים מעל כדי ליצור צורה חצי ירח. לחץ על הקצוות יחד כדי לצרף את המילוי ואת החותם.
מניחים את הכופתאות המוגמרות על תבנית אפייה כי כבר לאבק קלות עם עמילן תירס.
חמישי להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף שליש הכופתאות. לאחר שהמים חוזרים לרתיחה, מבשלים 3 עד 4 דקות מעל חום בינוני גבוה.
מוציאים מהמים עם מסננת ומניחים את הכופתאות המבושלות על מגש הגשה. מבשלים את הכופתאות שנותרו בשתי קבוצות נוספות לפי ההוראות.
מגישים עם רוטב הטבילה החריף.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;