כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם חמאה, קרום עוגה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. נסו כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר, כופתאות תפוחי קינמון-פקאן, ו כופתאות תפוחים בסירופ קינמון קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 425 מעלות.
מערבבים 3 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום, 1 כפית. קינמון וכל האגוזים בקערה קטנה. כפית חלק מהתערובת לתוך כל ליבת תפוח חלולה.
עבור קרום עוגה מקופל, פרוש את אחד גיליונות הבצק על משטח עבודה משוריין. משיכת הצדדים של הבצק כדי ליישר קצוות מעוגלים, לגלגל אותו לתוך ריבוע 12 אינץ 'משוער, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לארבעה ריבועים 6 אינץ'; מברשת את ההיקף של כל ריבוע עם ביצה לבן. שים חצי תפוח על כל ריבוע. להעלות את 4 פינות הבצק סביב התפוח וצבטי קצוות לאטום.
מניחים על צלחת אפייה גדולה (לפחות 18 על 12 אינץ') מכוסה קלף.
מברשת כופתה צמרות וצדדים עם ביצה לבן; מפזרים סוכר. חזור על התהליך עם התפוחים והבצק הנותרים.
אופים כופתאות עד ערכות מאפה ומתחיל להפוך חום זהוב, על 10 דקות. להפחית את החום ל 375 ואופים עד חום זהוב, כ 20 דקות יותר.
בעוד תפוחים אופים, להביא 1 כוס מים, הנותרים 2 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום ו 1 כפית. קינמון להרתיח בסיר asmall על חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפית. מים; לטאטא לתוך סירופ חם לרוטב חלק. כיסוי, להתחמם.
לכל מנה, כפית חלק מהרוטב על צלחת קינוח. הגדר כופתה תפוחים על רוטב חם; לשרת מיד.