קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר

כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם חמאה, קרום עוגה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. נסו כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר, כופתאות תפוחי קינמון-פקאן, ו כופתאות תפוחים בסירופ קינמון קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 3 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום, 1 כפית. קינמון וכל האגוזים בקערה קטנה. כפית חלק מהתערובת לתוך כל ליבת תפוח חלולה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לשימור,לשימור,
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבור קרום עוגה מקופל, פרוש את אחד גיליונות הבצק על משטח עבודה משוריין. משיכת הצדדים של הבצק כדי ליישר קצוות מעוגלים, לגלגל אותו לתוך ריבוע 12 אינץ 'משוער, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לארבעה ריבועים 6 אינץ'; מברשת את ההיקף של כל ריבוע עם ביצה לבן. שים חצי תפוח על כל ריבוע. להעלות את 4 פינות הבצק סביב התפוח וצבטי קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים על צלחת אפייה גדולה (לפחות 18 על 12 אינץ') מכוסה קלף.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מברשת כופתה צמרות וצדדים עם ביצה לבן; מפזרים סוכר. חזור על התהליך עם התפוחים והבצק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
אופים כופתאות עד ערכות מאפה ומתחיל להפוך חום זהוב, על 10 דקות. להפחית את החום ל 375 ואופים עד חום זהוב, כ 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בעוד תפוחים אופים, להביא 1 כוס מים, הנותרים 2 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום ו 1 כפית. קינמון להרתיח בסיר asmall על חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפית. מים; לטאטא לתוך סירופ חם לרוטב חלק. כיסוי, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לכל מנה, כפית חלק מהרוטב על צלחת קינוח. הגדר כופתה תפוחים על רוטב חם; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)