כיכר בשר ראובן
כיכר בשר ראובן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-45 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.57 למנה, מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מעדניות קורנביף, גבינה שוויצרית, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כיכר בשר ראובן, כיכר ראובן וכיכר ראובן של רוז.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הבצל והחלב. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
להוסיף פירורי לחם; לערבב בעדינות. על פיסת נייר כסף כבד, טפחו את תערובת הבקר לתוך 8 אינץ'. x 6 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים חרדל על הכיכר עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
שכבה עם כרוב כבוש, שש פרוסות קורנביף ו-1/2 כוס גבינה שוויצרית.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד קצר וקילוף נייר כסף תוך כדי גלגול. אטום תפר וקצוות.
מניחים כיכר בשר עם התפר כלפי מטה ב-1 qt רדוד. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25 דקות. למעלה עם שאר הקורנדביף והגבינה.
אופים 5 דקות יותר או עד שלא נשאר ורוד ומדחום בשר קורא 160 מעלות. בעזרת שתי מריות גדולות, מעבירים בזהירות את כיכר הבשר לצלחת הגשה.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
![אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר]()
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.