כיכר עדשים טבעונית
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 222 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שיני שום, כמון טחון, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כיכר עדשים טבעונית, כיכר אגוזים עדשים טבעונית אולטימטיבית, ו אורז ולוף עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את העדשים ומניחים לתוך סיר יחד עם מרק הירקות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, במשך כ 40 דקות.
הוסף יותר מרק או מים במידת הצורך
בינתיים, לחמם את השמן במחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 4 דקות או עד רך.
מוסיפים את הגזר, פלפל ושום. לבשל במשך כ 3 דקות יותר. תניח בצד.כאשר העדשים מוכנים מועכים אותם מעט עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.מחממים התנור ל 350º F.In קערה גדולה, לערבב את תערובת הבצל, עדשים פירה, רוטב תפוחים, חמוציות, פיסטוקים, פירורי לחם, כוסברה, אבקת צ ' ילי, כמון, טימין, מלח ופלפל.קו מחבת כיכר עם נייר קלף.
להעביר את התערובת למחבת כיכר ולחץ תערובת לתוך המחבת עם כף.
מערבבים את החומרים זיגוג בקערה קטנה להפיץ באופן שווה על גבי.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת כיכר להתקרר קצת. הפעל סכין שולחן סביב קצה המחבת ולהפוך את כיכר החוצה על צלחת הגשה.