כיכר עשבי תיבול פרמזן
כיכר עשבי תיבול פרמזן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצק לחם, פתיתי פטרוזיליה, גבינת פרמזן ועשב שמיר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 33% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגות דוחן עשבי תיבול פרמזן , כיכר בננה קוקוס עם גרגרי גוג'י טיבטי , וכיכר צ'יה-פרג אוכמניות - ללא גלוטן וללא חלב .
הוראות
מניחים בצק ב-8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבנית לחם מצופה בתרסיס בישול. להפשיר לפי הוראות האריזה. בקערה קטנה מערבבים את הגבינה, הפטרוזיליה, השום, השמיר והמלח.
מברישים את הבצק בחמאה; מפזרים תערובת גבינה. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד כמעט הכפלה, בערך 2-1/2 שעות.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.