עוגת קישואים כתומה
אם יש לכם מלח מקף, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת קישואים כתומה, עוגת קישואים Bundt עם זיגוג כתום, ו עוגת שוקולד זוקיני עם זיגוג כתום.
מרכיבים מנות :
0 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 1 1 קילו קישואים, על הסוכר של קונדיטורים 3 (חוֹרֶף) כפית מלח 85 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) גבינת שמנת רכה 3 קרום פאי פירורים (קיבלר) 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אגוזים קצוצים (אופציונלי) 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמן 2 (חוֹרֶף) מיץ תפוזים טרי (בערך) 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תרכיז מיץ תפוזים קפוא 2 (חוֹרֶף) גרידה כתומה 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים 1 דאש (צינור גדול) 1 1 קילו קישואים, (צינור גדול) 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ליקוריץ צהוב וירוק 1 1 קילו קישואים, ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי 591 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קישואים מגורדים