כיכר פיצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו כיכר פיצה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו טבעות פלפל כבוש, אורגנו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו כיכר פיצה, כיכר פיצה, ו כיכר פיצה ג'בטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350*. על תבנית אפייה משומנת מרדדים בצק ל -15 על 10 אינץ'. מלבן. בקערה קטנה שלבו את החלמונים, גבינת הפרמזן, השמן, הפטרוזיליה, האורגנו, אבקת השום והפלפל.
מפזרים את הפפרוני, גבינת המוצרלה, הפטריות, טבעות הפלפל, הפלפל הירוק והזיתים.
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם ולתחוב מסתיים תחת.
מניחים בצד התפר כלפי מטה; מברישים בחלבוני ביצה. אל תתנו לעלות.
אופים 35-40 דקות או עד חום זהוב. מחממים את רוטב הפיצה; מגישים עם כיכר פרוסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קאסאן אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![קאזה אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קאזה אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. אינטנסיבי, התמדה עם ניחוח אוכמניות ודומדמניות טוב. החיך יש מבנה טוב, רעננות ומינרליות, טאנינים רכים עם התמדה מעולה.