כיס תפוח חם
כיס תפוח חם דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. אם יש לכם vanillan extract, apples, unbaked pie crust, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. . נסו פשטידות תפוחים בכיס, פשטידות כיס חמוציות תפוחים, ו אמפנדס: מזון כיס מושלם (: Panadas פאי תפוחים) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה, לזרוק פרוסות תפוח יחד עם סוכר, קמח,מלח, תבלין עוגת תפוחים, ותמצית וניל עד מצופה שווה.
מניחים בצק עוגה שטוח על תבנית אפייה משומנת קלות. ערימת תפוחים בצד אחד של בצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מברשת הגבול בצד הנגדי של הבצק עם חלב. מקפלים בצק על תפוחים, נזהרים לא להגזים או שהבצק יקרע. מקפלים על הקצוות וצובטים יחד כדי לאטום.
חותכים כמה חריצים קטנים בחלק העליון של הכיס עם סכין חדה, ואז מברשת למעלה עם ביצה מוכה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד flakey וחום זהוב.
מגישים חמים, או בטמפרטורת החדר.