כיסוני סרטנים עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון Aïoli
כיסוני סרטנים עם סלט עשבי תיבול זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, שאלוט, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מאייר לימון-סלט סרטן, סלט סרטנים עם Meyer Lemon, Endive, וגרס, ו כיסוני קישואים עם איולי אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים במיץ לימון, קליפת לימון, חרדל וחומץ. בהדרגה להקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
להקציף חלמונים ביצה וfrème fraîche בקערה קטנה להתמזג.
מערבבים בשר סרטנים, עירית, שאלוט ופטרוזיליה קצוצה בקערה בינונית. מערבבים בעדינות בתערובת פטריות וחלמון. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. מכסים תערובת סרטנים וצינה.)
מקפלים חלבוני ביצה בקערה בינונית עד נוקשה אבל לא יבש; לקפל לתוך תערובת סרטן. ממיסים חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית. עבור כל fritter, ירידה 1/4 של תערובת סרטן (כ 1/2 כוס) למחבת, מרווחים תלוליות בנפרד.
מפזרים כל אחד עם מלח ופלפל ולשטח מעט. מבשלים כיסונים עד שישבנים הם חומים, על 3 דקות. הפעל כיסונים מעל. מבשלים עד שישבנים הם חומים ו fritters מבושלים דרך, כ 3 דקות יותר. בינתיים, לטאטא שמן ומיץ לימון בקערה בינונית כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
העבר כיסונים לצלחות. מעל כל צ ' יפס עם מנה של איולי.
מניחים סלט עשבי תיבול לצד ומגישים.