כיצד להפוך שימורי אפרסק
כיצד להפוך שימורי אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. 1506 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אפרסקים, פקטין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. נסו שימורי אפרסק ותאנה, שימורי זעפרן אפרסק, ו שימורי פלפל אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק 1 כוס אפרסקים קצוצים בתחתית סיר גדול.
הוסף אפרסקים הנותרים, ולהגדיר מחבת על אש בינונית נמוכה. מביאים לרתיחה נמוכה, ומבשלים כ -20 דקות או עד אפרסקים להיות נוזלי (המשפחה שלי אוהבת כמה חתיכות של אפרסק עזבו) .
יוצקים אפרסקים לתוך קערה, ולאחר מכן למדוד 6 כוסות בחזרה למחבת.
מוסיפים סוכר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בהדרגה מערבבים בפקטין יבש, ומרתיחים במשך 1 דקה.
הסר מהחום לאחר 1 דקה, ולהעביר צנצנות מעוקרים. תהליך ב קנר אמבט מים חמים במשך 10 דקות.
בואו מגניב, ולמקם על מדף.