כלוב הציפורים מריר.
אם 88 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מריר של כלוב עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ברנדי תפוחים מלוכד של ליירד, דש ביטר של פיאשו, קוניאק פייר פראן, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמוץ דלעת מרה, איך לעשות חמוץ דלעת מרה, מלון מר וג'ין, ו דלעת מרה עם ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקנה stave coaster, לחתוך קטע באורך 6 אינץ בערך מהחלק הרחב ביותר של הקנה stave באמצעות מסור. באמצעות חור ראה קצת באותו קוטר כמו זכוכית מיושנת, לקדוח 1/2 אינץ ' עמוק ערוץ מעגלי לתוך הצד החרוך של הקנה. הזכוכית המיושנת צריכה לנוח בבטחה upturned בערוץ המעגלי.
כדי להכין את הקוקטייל, לשלב קוניאק, ברנדי תפוחים, בונאל, Amaro נונינו, Amaro שלי, וביטר בכוס ערבוב.
מוסיפים קרח טרי ומערבבים במשך 20 שניות. זן לתוך קרפה צונן, מנה אחת.
כדי לעשן את הזכוכית המיושנת, מבער אור ולהחיל חום במשך כ -10 שניות למרכז מעגל תחתית עשה עם המקדחה. המעצור החבית צריך להתחיל לעשן קלות. מכסה את העשן עם הזכוכית המיושנת ולאפשר לעשן לאסוף בזכוכית, כ -30 שניות.
כדי להגיש את הקוקטייל, הפוך את הזכוכית המעושנת המיושנת ושפוך פנימה את תכולת הקנקן.