קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כללי רוברט א. לי עוגה I

כללי רוברט א. לי עוגה I
עוגת גנרל רוברט אי. לי, אני אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1667 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: רוברט רדפורד., Robert E. Lee Bundt, ו מטבל התירס של רוברט.

הוראות

1
שמן וקמח ארבעה מחבתות עוגה 9 אינץ'. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לנפות יחד קמח, קרם של טרטר, ואבקת אפייה ארבע פעמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנצח 8 חלמונים ביצה עם מקצף סיבובי או חשמלי עד עבה מאוד, אור, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
3
מוסיף את 2 כוסות סוכר, כמה כפות בכל פעם, ולהמשיך להכות עד התערובת היא חלקה וחיוורת צהוב. מערבבים ב 1 קליפת לימון מגוררת ומיץ של 1 לימון. מקפלים במהירות את תערובת הקמח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
לימוןלימון
סוכרסוכר
4
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים את 8 חלבונים ביצה עד פסגות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
כפית לתוך מחבתות עוגה ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבתות. לשחרר קצוות עם סכין להתברר על מדפים עוגה להתקרר בזמן שאתה מכין את המילוי ואת הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
1
מערבבים 6 חלמונים עם 2 כוסות סוכר, קליפה מגוררת של 2 לימונים, ומיץ של 4 לימונים. מבשלים על מים רותחים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
לימוןלימון
מיץמיץ
סוכרסוכר
מיםמים
בקרבקר
2
להוסיף 1/2 כוס חמאה ולהמשיך לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 20 דקות או עד המילוי הוא חלק ועבה מאוד. מגניב, ואז להתפשט בין שכבות של עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
3
כדי להפוך את ציפוי לימון כתום: לנצח את החמאה 1/4 כוס עד שיש לו את המראה של שמנת עבה, מערבבים 6 כוסות סוכר, קצת בכל פעם, ולהמשיך לעבוד עד התערובת היא חלקה מאוד. הכה ב 1 חלמון ביצה ו 2 כפות מיץ לימון. מערבבים מספיק מיץ תפוזים כדי להפוך את ציפוי פזור, ולאחר מכן להוסיף קליפה מגוררת של 1 לימון ו 2 קליפות תפוזים מגורר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציפויציפוי
חמאהחמאה
כתוםכתום
קרםקרם
לימוןלימון
בקרבקר
4
מורחים על הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים