כמהין שוקולד
אם יש לכם שמנת כבדה, שוקולד למחצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו כמהין שוקולד טבול בשוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 8 אונקיות של חתיכות שוקולד והחמאה בקערה גדולה. בסיר קטן על אש נמוכה, להביא את השמנת לרתיחה.
הסר מהחום ושופכים חצי הקרם לתוך הקערה.
ככל שהשוקולד נמס, לאט לאט לטאטא את התערובת יחד עד חלקה. ואז מוסיפים בהדרגה את השמנת הנותרת עד שהיא משולבת לחלוטין והגנאש עבה ומבריק.
יוצקים את גנאש לתוך תבנית אפייה 2 אינץ 'עמוק, להפיץ באופן שווה, ומניחים במקפיא במשך 30 דקות או עד שנקבע (זה צריך להיות עקביות של פאדג'). באמצעות כף מלון או כף קטנה, יוצרים סיבובים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או שעווה.
תן לכמהין להקשיח במקפיא כ -15 דקות. לאחר הסרת מהמקפיא, רול כמהין בין הידיים לתוך כדורים בגודל שיש, לסחוט מעט (נסה לעשות את זה מהר, אחרת הם יהפכו רכים מדי). עכשיו אתה יכול לאבק את הכמהין עם קקאו ולהגיש אותם כפי שהם, אבל הם יחזיקו את צורתם טוב יותר אם אתה מעיל אותם עם שוקולד ראשון.
תני לכמהין לנוח במקפיא בזמן שאת מכינה את ציפוי השוקולד.
מניחים את חתיכות השוקולד שנותרו בקערה גדולה על סיר של מים רותחים ומערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
הסר מהחום ולתת מגניב בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד מתחיל להגדיר בקצה הקערה. זרקי את הכמהין לתוך השוקולד המומס ואחזרי אותם במזלג, מה שמאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף.
מקשטים מיד או להשאיר את הכמהין רגיל ולהמשיך לשלב
מקשטים: לקישוט אגוזים, מגלגלים את הכמהין המצופה טרי בצלחת רדודה של אגוזים קצוצים. לקבלת לקישוט סוכר או קקאו, להגדיר את הכמהין מצופים טריים על צלחת לנפות את לקשט מעליהם. הפעל את הכמהין ולנפות שוב כדי לכסות לחלוטין.
מניחים את הכמהין על תבנית אפייה מרופדת ומאפשרים להם להגדיר במקרר במשך 5 דקות. כמהין ישמור במשך כ 2 שבועות, צונן או בטמפרטורת החדר, כאשר מאוחסן במיכל אטום היטב.