קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

כמהין שוקולד מתובל

כמהין שוקולד מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כמהין שוקולד מתובל. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך אגוזי פיסטוק, פירורי עוגיות שוקולד, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות כמהין מתובלות, פפרנוס-טראפלס אגוזים חריפים, ו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, מחממים את השמנת, הקינמון, אבקת צ ' ילי ופלפל קאיין על חום בינוני-נמוך עד שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
4
להעביר לקערה וצינה במקרר עד זה חברות עד, 1 1/2 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בינתיים, מניחים את הקוקוס הקלוי, פירורי עוגיות, אבקת קקאו ואגוזי פיסטוק קצוצים על צלחות קטנות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
נייר אורזנייר אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
הסר את השוקולד מהמקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
7
באמצעות סקופ גלידה קטן או כף, לגרוף את השוקולד לתוך התוספות לגלגל אותם סביב מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
8
מניחים על צלחת ומגישים. כמהין ניתן לאחסן במקרר במשך 2 ימים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין