כנפי עוף באחה באפלו
כנפי עוף באחה באפלו יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, כנפי עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים עד מעורבב; לשפוך על עוף במנה רדודה. הפעל אפילו מעיל שני הצדדים של כל כנף. מקררים 30 דקות. להשרות.
גריל חום לחום בינוני גבוה.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. עוף בגריל 15 דקות., פונה מדי פעם.
מברשת קלות עם קצת רוטב ברביקיו; גריל 4 עד 5 דקות. או עד שהעוף נעשה, מסתובב ומצחצח לעתים קרובות עם רוטב ברביקיו שנותר.
מניחים עוף על מגש; למעלה עם בצל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.