כנפי עוף באפלו
כנפיים עוף באפלו נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מתאבן זה יש 517 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מלח כשר, רוטב חריף, שמן זרעי ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הכנפיים: מחממים את התנור ל 200 מעלות F. לזרוק את הכנפיים עם שמן תערובת מלח ופלפל.
מניחים על תבנית. מבשלים במשך 90 דקות. לאחר הבישול, להסיר את הכנפיים מהתנור להתקרר במשך 30 דקות או יותר.
עבור הרוטב: בקערת ערבוב, למזג את החמאה, רוטב חם, דבש, זרעי סלרי ומלח עד מעורב היטב.
מחממים טיגון ל 375 מעלות F.
מוסיפים את הכנפיים לטיגון ומבשלים עד קריספ, 2 עד 3 דקות. לאחר פריך, להסיר מן הטיגון ולאפשר גריז עודף לנקז. לזרוק את הכנפיים ברוטב החם ולהגיש.