כנפי עוף טאקו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם חמאה, תערובת אל טאקו ישנה, קמח זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כנפי עוף טאקו עם מטבל Guac, כנפי עוף בטעם טאקו, ו כנפי עוף אפויות ברוטב טאקו.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת קלייה גדולה, להמיס חמאה בתנור.
בשקית ניילון גדולה לאחסון מזון, מערבבים קמח ותערובת תיבול טאקו.
מוסיפים כנפי עוף, כמה בכל פעם; לנער מעיל באופן שווה.
מניחים עוף במחבת, הופכים כל מעיל עם חמאה.
אופים 35 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (165F).