המתכון לבישול איטי Teriyaki כנפי עוף מוכן בסביבות 6 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאבן זה יש 160 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, מים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבישול איטי שום דבש טריאקי כנפיים עוף, כנפי בישול איטיות טריאקי, ו בישול איטי עוף טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מאוד, מערבבים את כל החומרים למעט כנפי עוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הוסף עוף; לזרוק בעדינות מעיל. מקררים לפחות 2 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף מן המרינדה; מקום 4-כדי 6-ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
הוסף כ 1 כוס המרינדה; להשליך כל המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
5
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר הוא לחתוך עד העצם (165f).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.