כנפי עוף טריאקי עם שומשום וכוסברה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 420 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך שומשום, כוסברה, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כנפי עוף טריאקי עם שומשום וכוסברה, כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד.
הוראות
1
הכן את רוטב טריאקי על ידי שילוב רוטב סויה, מיץ אשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, סוכר חום, צ 'ילי, שום וג' ינג ' ר בסיר. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מתבלים את כנפי העוף בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
להניח את כנפי העוף בשכבה אחת על מחבת סדין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במשך 20 דקות או עד העור מקבל פריך. עם מלקחיים, לטבול את הכנפיים ברוטב טריאקי ולחזור לתנור במשך 10 עד 15 דקות כדי זיגוג. מצגת מרשימה היא לשרת את כנפי העוף בסגנון משפחתי; לארגן אותם על מגש גדול, לשפוך את הרוטב שנותר עליהם ומפזרים זרעי שומשום וכוסברה. אל תשכח את התנומות הרטובות!
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.