קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

כנפי עוף מזוגגות בדבש עם אפונת שלג

כנפי עוף מזוגגות בדבש עם אפונת שלג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף מזוגגות דבש עם אפונה שלג. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן זית, אבקת קארי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו כנפי עוף מזוגגות דבש, כנפי עוף מזוגגות דבש, ו כנפי עוף מזוגגות בדבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 425 מעלות F. מברשת קלה 2 גליונות אפייה מעוטרים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שים את כנפי העוף בקערה גדולה ולזרוק עם פפריקה, אבקת קארי, כמון ו 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
אבקת קאריאבקת קארי
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את הכנפיים בשכבה אחת על סדיני האפייה מוכנים. צולים 15 דקות, ואז להעיף את הכנפיים, לעבור את המיקום של גיליונות אפייה לצלות 15 דקות יותר. בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
מיםמים
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את אפונה השלג ומבשלים עד ירוק בהיר פריך במכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה לבנהאפונה לבנה
5
מסננים את אפונה שלג ולשטוף מתחת למים קרים, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית. לזרוק עם 2 כפיות שמן זית, 1/2 כף רוטב סויה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
אפונה לבנהאפונה לבנה
רוטב סויהרוטב סויה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לטאטא את הנותרים 1 כף רוטב סויה ואת הדבש בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
הוסף את הכנפיים וזרוק למעיל. מחלקים בין צלחות ומגישים עם אפונה שלג פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
אפונה לבנהאפונה לבנה
כנפי עוףכנפי עוף
8
למנה: קלוריות 478
9
שומן 28 גרם (רווי 8 גרם)
10
כולסטרול 110 מ " ג
11
נתרן 577 מ " ג
12
פחמימות 17 גרם
13
סיבים 3 גרם
14
חלבון 38 גרם
15
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.