כנפי עוף עם מנגו-רוטב תמרינדי
כנפי עוף עם רוטב מנגו-תמרינדי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, שמן צמחי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: כנפי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה תמרינד, כנפי עוף מעושנות עם דבש-רוטב טבילה תמרינדי, ו כנפי עוף ברוטב מנגו-צ'ילי.
הוראות
מניחים את המנגו, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ממרח תמרינדי, שמן, פתיתי פלפל אדום, ושום בבלנדר. מחית עד חלקה.
מניחים את כנפי העוף בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים מספיק רוטב כדי לכסות את הכנפיים (כ 1/2 כוס, שומרים את השאר להגשה) וזורקים למעיל. מכסים את הכנפיים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 1 שעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום ומעיל קל עם תרסיס בישול nonstick.
הרם את כנפי העוף מן הרוטב לתת את המרינדה העודפת לטפטף בחזרה לקערה.
מניחים את הכנפיים על תבנית האפייה מוכן ואופים במשך 30 דקות עד מבושל דרך. מחממים את broiler ולהתאים את המדף כך שזה 6 אינץ ' מאלמנט החימום.
להעביר את הכנפיים אל broiler ו לצלות עוד 3 דקות עד העור הוא פריך.
בעוד הכנפיים אופות, מניחים את הרוטב השמור בסיר קטן ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד סירופי, 5 עד 10 דקות.
שים את כנפי העוף על מגש ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ.
מגישים עם רוטב מנגו-תמרינדי הנותרים בצד לטבילה.