כנפי עוף קוריאניות
המתכון כנפי עוף קוריאני מוכן בסביבות 50 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מתאים ל-3 מנות. מתאבן זה יש 477 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן canolan, דבש, רוטב שום צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: כנפי עוף קוריאניות, כנפי עוף קוריאניות, ו כנפי עוף קוריאניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים את כנפי העוף על תבנית אפייה ומבשלים בתנור במשך 35 דקות.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מוסיפים את 2 כפות שמן קנולה ואת זנגביל. לבשל במשך 2 דקות.
מוסיפים את השרי, החומץ, שמן שומשום, דבש ורוטב סויה ורוטב שום צ ' ילי וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
בסיר רוטב גדול או טיגון, חום 3 אינץ ' של שמן קנולה, או מספיק כדי למנוע כנפיים לגעת בתחתית המחבת, ל 350 מעלות F.
מוסיפים את כנפי העוף לשמן ומבשלים כ -3 דקות, או עד חומים פריכים וזהובים.
הסר את כנפי העוף מן השמן ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים את הכנפיים לרוטב.
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ וזרעי שומשום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.