כרוב אדום בגריל עם קרם שום
כרוב אדום בגריל עם קרם שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא פלפל, מים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. נסו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כרוב אדום בגריל עם רוטב שמנת חמוצה ליים, ו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העלים החיצוניים, לחתוך כל ראש כרוב לתוך 6 טריזים, עוזב חלק הליבה מחובר להחזיק את הפרוסות יחד.
מניחים טריזים בקערת זכוכית גדולה; מוסיפים 2 כפות מים, ומכסים באופן רופף עם לעטוף פלסטיק חובה כבדה. מיקרוגל גבוה במשך 9 דקות או עד מכרז. (עבור הפוך קדימה: לארגן פלחי כרוב על מחבת ג ' לי רול, ומקרר להתקרר במהירות ולעצור את תהליך הבישול. לכסות ולהירגע עד 2 ימים.)
בינתיים, להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני; להוסיף 1 כפית שום, ו לטגן 1 דקה או עד השום הוא זהוב.
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 10 דקות או עד מעובה מעט.
להוסיף 1/4 כפית כל מלח ופלפל. (עבור הפוך קדימה: לכסות קרם שום, ו צמרמורת עד 2 ימים; לחמם במיקרוגל או בסיר.)
מערבבים שמן זית הנותרים 2 כפיות שום טחון בקערה קטנה; מברשת שמן על פלחי כרוב.
מפזרים כרוב עם הנותרים 1/2 כפית כל מלח ופלפל. גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
12 דקות או עד השחמה מעט חרוך, מפנה פעם אחת. מסדרים כרוב על מגש הגשה; לטפטף כל טריז עם כ 1 כף שום שמנת.
אפשרות בישול מקורה: כרוב מאודה צלוי על דפי אפייה ungreased 5 1/2 אינץ ' מחום 24 דקות או עד השחמה מעט חרוך, מפנה פעם אחת.