כרוב וגבינה Tamales נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה, קישואים, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales Tolimenses (Tolima Region Tamales) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הבצל, שום וקישואים וטחון עד הבצל רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שום
בצל
4
הוסף את כרוב ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
5
מוסיפים את מרק הירקות, מכסים ומבשלים עד כרוב הוא נבול, על 6 דקות. לחשוף ומבשלים עד כמעט כל הנוזל מתאדה, על 2 דקות. כבה את החום וקריר מעט. מתבלים עם קצת מלח ופלפל. מערבבים בגבינה עד שנמסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק ירקות
גבינה
כרוב
1
מערבבים את מאסה ואבקת אפייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את קיצור הירקות ומערבבים באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא עקביות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקות
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
יוצקים את מרק הירקות ומערבבים עד שהבצק מגיע יחד (הבצק צריך להיות לח).
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקות
בצק
4
מערבבים את המלח והפלפל ביד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
1
מניחים קליפת תירס, מרופד בצד למטה, שטוח על משטח עבודה להפיץ 2 עד 3 כפות של מאסה על קליפות התירס. ואז מניחים כפית של מילוי כרוב על גבי מאסה. מקפלים את הצדדים הגדולים ב, ואז הקצה המחודד למעלה מעל tamale. חזור עם קליפות התירס שנותרו, מילוי ומסע.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
Tamales
תירס
כרוב
2
כדי קיטור, מניחים מטבע בתחתית סיר וממלאים עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים. ודא כי סל הספינה אינו שקוע במים. בשורה התחתונה של סל ספינת קיטור עם כמה קליפות נוספות ולערום את tamales באוניית הקיטור, עם הקצה החשוף פונה כלפי מעלה. למעלה עם יותר קליפות לכסות עם מגבת לחה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד masa כבר לא מקלות על הקליפות, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
מים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
סיר
3
הערה של קוק: המטבע יהיה רעשן במהלך הבישול. אם זה מפסיק מקשקש, כל המים התאדו ואתה צריך להוסיף יותר.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.