כרוב ירוק
כרוב ירוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1400 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפל, בשר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו כרוב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מביאים 3 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים בשר מעושן, תיבול הבית, מלח מתובל ורוטב חם. להפחית את החום בינוני ומבשלים 1 שעה.
לשטוף את הירקות ביסודיות.
הסר את הגבעולים הזורמים במורד המרכז על ידי החזקת העלה ביד שמאל והפשטת העלה עם יד ימין. העלים הצעירים העדינים בלב הכרוב לא צריכים להיות מופשטים. מחסנית 6 עד 8 עלים אחד על גבי השני, להפשיל, לחתוך לפרוסות 1/2 עד 1-ince עבה.
מניחים ירקות בסיר עם בשר ומוסיפים חמאה. מבשלים 45 עד 60 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר נעשה טעם ולהתאים תיבול.
מגישים עם המנה האהובה כמו בצד.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Johnisberg Rotlack ריזלינג Kabinett Feinherb. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
צהוב בהיר מבריק. האף הוא טהור עם הערות צמחים מקסים, דשא לימון, physalis ורמז של תותים בר. החיך טרי ועסיסי עם מרקם עדין וקטיפתי, פירות אלגנטיים וגימור מינרלי ארוך. זוגות היטב עם סלטים, פירות ים, ומנות עוף קלות.