כרוב ירוק עם שעועית לימה ותרנגול הודו מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל כרוב ירוק עם שעועית לימה תרנגול הודו מעושן. מתאים ל-7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 129 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש קורנית, חומץ יין, שמן זית ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק עם כנפי עוף מעושנות, כרוב ירוק עם הודו מעושן ולחם תירס חמאה מלא, ו כרוב ירוק עם בשר חזיר ומשכן מעושן.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה, ומבשלים 20 דקות.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל; לטגן 10 דקות.
מוסיפים שעועית, מרק, ואת 5 המרכיבים הבאים (שעועית דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. מכסים ואופים ב 375 במשך 1 שעה ו 15 דקות. מערבבים כרוב, חומץ ועגבניות. מכסים ואופים שעה נוספת 1 או עד שעועית מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים במלח ופלפל. להשליך עלה דפנה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.